Stanzia Sparagna

Stanzia Sparagna logo

Stanzia Sparagna

Stanzia Sparagna

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Vaša privatnost nam je bitna i stoga se držimo nekoliko temeljnih principa

Pravila privatnosti

Osobne podatke za koje vas pitamo su samo oni koji su nam nužni kako bi mogli omogućiti potpunu funkcionalnost naših Internet stranica. Ne dijelimo vaše osobne podatke nikome, osim u slučaju zakonske obveze ili zaštite naših prava. Za određene dodatne podatke, kojima imamo pristup u slučaju registracije/slanja upita pomoću vanjskih servisa (Facebook, Google, Yahoo,…) možete u bilo kojem trenutku poslati email sa zahtjevom za brisanje istih na adresu [email protected] i isti će biti izbrisani u zakonskom roku. Što su osobni podaci? Osobni podaci su oni podaci koji s povezani s vama kao osobom čiji je identitet moguće utvrditi. To su podaci poput vašeg imena, e-mail adrese, telefonskog broja i adrese. Davanje osobnih podataka za pristup našim Internet stranicama odnosno slanju upite preko online obrasca na našim stranicama, smatra se vašom suglasnošću za obradu vaših osobnih podataka u svrhu vašeg upita preko naših Internet stranica.

Što su neindentificirajući podaci?

Podaci poput vrste Internet preglednika kojeg koristite, stranica putem kojih ste došli na sparagna.eu , rezolucije ekrana i sl. su neidentificirajući podaci koje, kao što to rade i mnoge druge stranice, prikupljamo kako bi mogli poboljšati naše daljnje on-line aktivnosti.

Na koji način koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koristimo kako bi nam pomogli u razumijevanju kako i na koji način koristite naše Internet stranice, da poboljšamo naše usluge, da bi vam prezentirali informacije koje bi vam mogle biti zanimljive.

Pitanja i komentari vezano za Pravila privatnosti

Ako imate pitanja ili želite poslati komentar vezano za Pravila privatnosti na našim Internet stranicama, pošaljite nam e-mail na [email protected]